Waarom ANTI-ALGEN solar polycarbonaat lamellen (OASE DELUXE)?

1. ANTI-ALGEN

Why Anti Algae

De algenvorming is een veel voorkomende klacht van de klant.

Maar OASE automatic pool covers heeft de oplossing voor u!

Deze revolutionaire OASE DELUXE anti-algen solar polycarbonaat lamellen hebben een scharnier die algenvorming in het scharnier voorkomt.
Het bestaat hierin dat de bovenkant van het scharnier zwart is, zodat er geen licht op het scharnier van het ander profiel kan vallen.
Algen groeien nu éénmaal  met licht en warmte en als je één van deze 2 elementen uitschakelt, dan voorkom je de algenvorming.

 

Met de traditionele PVC of Polycarbonaat solar lamellen kunnen algen wel makkelijk groeien in het scharnier van de profielen.

 

 

Why Anti Algae

 

 

 

 


2. HET ISOLATIE- en VERWARMINGSEFFECT

Why Anti Algae

De OASE DELUXE anti-algen lamellen hebben een rendement  (isolatie en verwarming) die ongeveer 25% hoger ligt dan bij de OASE CLASSIC lamellen.

Zoals u op de tekeningen ziet hiernaast, zijn er 4 kamers in het profiel.
Ook dit aspect legt het grote succes uit van onze OASE DELUXE anti-algen lamellen.

3. HET VEILIGHEIDSASPECT

Why Anti Algae

Het scharnier van de OASE DELUXE anti-algen lamel buigt  in 1 enkele richting.

Dit verhoogt de draagkracht van het profiel en zorgt voor nog meer veiligheid tegen verdrinking. Valt het kind of een huisdier op de zwembadafdekking, dan buigen de lamellen niet door.

De OASE DELUXE anti-algen lamellen kunnen geleverd worden in een dikte van 16 mm en 83 mm breed.

Deze lamellen bieden – dankzij hun grootte – veel meer draagkracht dan de OASE CLASSIC lamellen die 14 mm dik zijn en 60 mm breed zijn.
Bovendien heb je bij de OASE DELUXE anti-algen lamellen lucht in 4 kamers van het profiel.In de OASE CLASSIC lamellen heb je minder kamers en dit verkleint het draagvermogen van het profiel.